Pradžia
Paieška
Paprasta paieška
Dokumentų paieška
Detali teisės aktų paieška
Detali teisės aktų projektų paieška
Vedlys
Mano vykdytos paieškos
Peržiūrėti dokumentai
Vertinimų vidurkis:
0
LT
LT
?
Dėl Mėsos ir paukštienos šviežumo įvertinimo techninio reglamento patvirtinimo
Rūšis:
Įsakymas
Priėmimo data:
2002-10-31
Galiojanti suvestinė redakcija:
Nėra
Registravimo duomenys:
Nr. 1022330ISAK00000422
Dokumento Nr.:
422
Suvestinių redakcijų sąrašas pagal datą:
NEGALIOJA
Chronologija
2002-10-31
Priėmė
2002-11-09
Įsigalioja
Įsigalioja 2002-11-09
Negalioja nuo 2024-02-22
Priėmė:
Lietuvos Respublikos žemės ūkio ministerija
Pakeitimų projektai:
Nėra
Ex post vertinimas:
Nėra
Paskelbta:
Valstybės žinios, 2002-11-08, Nr. 106-4772
Eurovoc terminai:
maisto kontrolė
maisto tikrinimas
produkto kokybė
techninis reglamentas
gendantys produktai
mėsa
paukštiena
šviežia mėsa
6026 maisto produktai
6011 gyvūninis produktas
Kalba:
Lietuvių
Ryšys su ES teisės aktais:
Nėra
Dokumento struktūra
Padaryti matomą:
Rodyti tik:
Pagrindinė dalis
Preambulė
Pastraipa
Skirsnis ŽEMĖS ŪKIO MINISTRAS JERONIMAS KRAUJELIS
Patvirtinta MĖSOS IR PAUKŠTIENOS ŠVIEŽUMO ĮVERTINIMO TECHNINIS REGLAMENTAS
1 Skyrius BENDROSIOS NUOSTATOS
1 Punktas (1 p.)
2 Punktas (2 p.)
2 Skyrius VARTOJAMOS SĄVOKOS
3 Punktas (3 p.)
3 Skyrius ŠVIEŽUMO REIKALAVIMAI IR ŠVIEŽUMO ĮVERTINIMAS
4 Punktas (4 p.)
5 Punktas (5 p.)
6 Punktas (6 p.)
6.1 Punktas (6.1 p.)
6.2 Punktas (6.2 p.)
6.3 Punktas (6.3 p.)
6.3.1 Punktas (6.3.1 p.)
6.3.2 Punktas (6.3.2 p.)
6.3.3 Punktas (6.3.3 p.)
6.4 Punktas (6.4 p.)
6.5 Punktas (6.5 p.)
6.5.1 Punktas (6.5.1 p.)
6.5.2 Punktas (6.5.2 p.)
6.5.3 Punktas (6.5.3 p.)
7 Punktas (7 p.)
8 Punktas (8 p.)
9 Punktas (9 p.)
9.1 Punktas (9.1 p.)
9.2 Punktas (9.2 p.)
9.2.1 Punktas (9.2.1 p.)
9.2.1.1 Punktas (9.2.1.1 p.)
9.2.1.2 Punktas (9.2.1.2 p.)
9.2.1.3 Punktas (9.2.1.3 p.)
9.2.2 Punktas (9.2.2 p.)
9.2.2.1 Punktas (9.2.2.1 p.)
9.2.2.2 Punktas (9.2.2.2 p.)
9.2.3 Punktas (9.2.3 p.)
9.2.3.1 Punktas (9.2.3.1 p.)
9.2.3.2 Punktas (9.2.3.2 p.)
9.3 Punktas (9.3 p.)
9.3.1 Punktas (9.3.1 p.)
9.3.2 Punktas (9.3.2 p.)
9.3.3 Punktas (9.3.3 p.)
9.4 Punktas (9.4 p.)
9.4.1 Punktas (9.4.1 p.)
9.4.2 Punktas (9.4.2 p.)
9.4.3 Punktas (9.4.3 p.)
9.4.4 Punktas (9.4.4 p.)
4 Skyrius MĖSOS, PAUKŠTIENOS IR JOS RIEBALŲ TYRIMO METODAI
10 Punktas (10 p.)
10.1 Punktas (10.1 p.)
10.2 Punktas (10.2 p.)
10.3 Punktas (10.3 p.)
10.4 Punktas (10.4 p.)
10.5 Punktas (10.5 p.)
10.6 Punktas (10.6 p.)
11 Punktas (11 p.)
11.1 Punktas (11.1 p.)
11.1.1 Punktas (11.1.1 p.)
11.1.2 Punktas (11.1.2 p.)
11.1.3 Punktas (11.1.3 p.)
11.1.4 Punktas (11.1.4 p.)
11.1.5 Punktas (11.1.5 p.)
11.2 Punktas (11.2 p.)
11.2.1 Punktas (11.2.1 p.)
11.2.2 Punktas (11.2.2 p.)
11.2.3 Punktas (11.2.3 p.)
11.3 Punktas (11.3 p.)
11.3.1 Punktas (11.3.1 p.)
11.3.2 Punktas (11.3.2 p.)
11.3.3 Punktas (11.3.3 p.)
11.3.4 Punktas (11.3.4 p.)
11.4 Punktas (11.4 p.)
11.4.1 Punktas (11.4.1 p.)
11.4.2 Punktas (11.4.2 p.)
11.4.3 Punktas (11.4.3 p.)
11.5 Punktas (11.5 p.)
11.5.1 Punktas (11.5.1 p.)
11.5.2 Punktas (11.5.2 p.)
11.6 Punktas (11.6 p.)
12 Punktas (12 p.)
13 Punktas (13 p.)
13.1 Punktas (13.1 p.)
13.2 Punktas (13.2 p.)
13.3 Punktas (13.3 p.)
13.4 Punktas (13.4 p.)
14.5 Punktas (14.5 p.)
Pabaiga
Susijusi informacija
Teisės akto pakeitimai (
)
Pakeistas dokumentas (
)
Negalioja de jure (
)
Netaikoma (sustabdoma) teismo nutarimu (
)
Laikinai sustabdyto galiojimo TA (
)
Atstatyto laikinai sustabdyto galiojimo TA (
)
Susiję dokumentai (
)
Suvestinė (2012-05-06 - 2024-02-21)
Spausdinti
Komentaras teisės aktui
Antraštė
*
???upload.NONE.UNSPECIFIED.header???
Pridėti
???upload.NONE.UNSPECIFIED.emptyMessage???
???upload.NONE.UNSPECIFIED.header???
Siuntėjas
Vardas
*
Pavardė
*
Organizacija
Siuntėjo adresas
Adresas
El. pašto adresas
*
Kontrolinis laukas
Siųsti
Dokumento pateikimas Seimui
???submitted.???
Uždaryti
Siunčiama